Cautare

3130 de rezultate pentru "sistem istanbul" (4.71 secunde)
CFR Cluj - Slovan Liberec, Fenerbahce Istanbul - FC Vaslui, NK Maribor - Dudelange, BATE Borisov - Debrecen, Anderlecht Bruxelles - Ekranas, Slask Wroclaw - Helsingsborg IF, Ulisses - Dinamo Zagreb, Celtic Glasgow - HJK Helsinki, Molde - FC Basel, Kiryat Shmona - Neftci Baku, AEL Limassol - Partizan Belgrad, Motherwell - Panathinaikos Atena, FC Copenhaga - FC Bruges, Dinamo Kiev - Feyenoord Rotterdam.
Intr-un alt meci al grupei, viitoarea adversara a tricolorilor, Turcia, impotriva careia vom juca pe 11 octombrie, la Istanbul, a invins Estonia cu 3-0.
Tehnicianul clujenilor considera ca daca echipa sa ar obtine patru puncte in dubla cu Galatasaray Istanbul ar fi calificata in optimile Ligii Campionilor:
Golgeterii nostri nu au fost inspirati", a spus Andone la Dolce Sport. Campioana Romaniei va juca marti la Istanbul cu Galatasaray, in Liga Campionilor.
Acum, in 2012, o victorie la Istanbul trece ca o mare surpriză. Da, o surpriză prin prisma performantelor din ultimii 12 ani a celor doua echipe.
Arbitrul a fost cu ei" Adrian Mutu "Daca era arbitrajul ca la Istanbul altul era rezultatul meciului, dar arbitrul parca ne-a intors mereu.
Criticat destul de aspru pentru ca a schimbat echipa, selectionerul pare ca regreta decizia de a pastra aceeasi formatie de la Istanbul.
Chelsea Londra (Anglia), CFR Cluj (Romania), Olympiakos Pireu (Grecia), Benfica Lisabona (Portugalia), FC Liverpool (Anglia), Viktoria Plzen (Cehia), Fenerbahce Istanbul (Turcia), Girondins Bordeaux (Franta), Steaua Bucuresti (Romania), Dnepr Dnepropetrovsk (Ucraina), RC Genk (Belgia), Rubin Kazan (Rusia), Olympique Lyon (Franta), Lazio Roma (Italia), Metalist Harkov (Ucraina) si Hannover ‘96 (Germania);
In plus, Borussia Dortmund si Schalke pornesc si ele ca mari favorite dupa 2-2 la Donetk, cu Sahtior, si 1-1 la Istanbul, cu Galatasaray.
In acest timp, Turcia se va deplasa la Tallin, unde ai nostri au obtinut deja trei puncte, iar Ungaria se deplaseaza la Istanbul, chiar marti, intr-un loc unde "tricolorii" au obtinut de asemenea maximum in clasament.
Pentru nationala Romaniei un rezultat de egalitate la Istanbul ar fi cel mai convenabil chiar si in situatia nedorita in care tricolorii vor veni cu mana goala de la Amsterdam.
Acest joc ne-a adus cu picioarele pe pamant, si in victoria de la Istanbul din fata Turciei nu am avut rolul principal, ci doar am fost figuranti, ca-n distributiile internationale, caii nostri, calaretii lor.
Cealalta, in care Turcia bate Olanda la Istanbul, iar Romania mai conteaza doar daca surclaseaza atit Andorra, cit si Estonia.
Ce echipa va trimite pe teren Van Gaal contra Turciei Marti, la Istanbul, selectionata Olandei o va intalni pe cea a Turciei, intr-un meci decisiv pentru calificarea turcilor la barajul pentru Campionatul Mondial.
Arges Dacia Pitesti) la Genoa Cricket and Spa din Italia, realizat in ianuarie 2001 - Florin Cernat - din februarie 2001, de la Dinamo Bucuresti la Dinamo Kiev din Ucraina - Bogdan Mara - din iulie 2001, de la Dinamo Bucuresti la Deportivo Alaves - Nicolae Mitea - din august 2003, de la Dinamo la Ajax Amsterdam - Lucian Sanmartean - din august 2003, de la Gloria Bistrita la Panathinaikos Atena - Florin Bratu - din septembrie 2003, de la Rapid Bucuresti la Galatasaray Istanbul - Dan Alexa - de la Dinamo Bucuresti la Guoan Beijing, in Republica Populara Chineza, realizat in luna iunie 2004 - Adrian Mihalcea - din iulie 2005, de la Dinamo Bucuresti, la Chunnam Dragons din Coreea de Sud.
Andrei Stoica, chiar daca a pierdut ultimul meci, in Gala Glory de la Istanbul, in fata lui Danyo Ilunga, este un luptator care poate deveni oricand No.
Cu o aparare in care are incredere, deja obisnuitii Rat si Chiriches, alaturi de Tamas, folosit pe flancul in care a dat randament la Istanbul (1-0, 2012) si Grigore, intr-o crestere mare in ultima vreme.Cuplul de inchizatori e inedit, Pintilii - Hoban, tripleta din spatele lui Marica pare sa-l ocoleasca pentru prima oara in ultima vreme pe Torje.
• In Brasov se afla una dintre cele mai mari biserici gotice (Biserica Neagra), alaturi de cele din Viena si Istanbul.
Intre 8 martie si 12 martie, Mandinga va concerta in capitala Azerbaidjanului, Baku, pentru ca apoi sa se indrepte catre Istanbul.
Turneul Depeche Mode va debuta pe data de 7 mai 2013 la Tel Aviv (Israel), urmatoarele destinatii fiind Atena, Sofia si apoi Bucuresti, urmate de Istanbul, Belgrad si Budapesta.
google-analytics.com